Mjällby AIF P16 gör en fantastisk prestation i ligacupfinalen mot Djurgårdens IF P16

I en spelmässigt jämn match tar motståndarna ledningen i första halvleken och utökar tidigt i andra halvleken till 2-0. Mjällby AIF ger sig aldrig och fortsatte att spela bra, vilket resulterade i en reducering och i slutet av matchen även en kvittering till 2-2. I förlängningen så var kraften bättre i Mjällby AIF och man skapade också de bästa chanserna. Närmast vinstmål var ett skott i stolpen.

Vid straffsparksläggningen var Djurgårdens IF starkast och vinner matchen totalt med 5-4.

”Jag är oerhört stolt över spelarnas prestation, vi hämtar upp underläge och har chanser att avgöra matchen. Noterbart är att sju av spelarna kommer från Bokelundskolans Fotbollsakademi”, kommenterar tränare Daniel Nilsson.