Mjällby AIF förändrar rutinerna kring visitationen på Strandvallen

Mjällby AIF förändrar visitationsrutinerna – då vi upplevde att visitationen inte gick så smidigt som vi hoppats på under hemmapremiären ändras nu rutinerna i entréerna. Fler visitatörer och tydligare visiationsfållor skall underlätta insläppet mot AIK på lördag.

På lördag 15.00 spelar Mjällby AIF hemmamatch mot AIK fotboll i fotbollsallsvenskan. Mjällby AIF som arrangör vill säkerställa att publikupplevelsen blir så bra som möjligt och har därför förändrat rutinerna kring visitationen av publik.

Det kommer vara fler visitatörer tillgängliga och fler fållor för publik att bli visiterad på. Vi påminner om att arenan öppnar redan 13.30 och att det är mycket som händer på arenan innan. Det är som mest folk 30 minuter innan matchstart, så kom i god tid.

Vi ber dig som publik:

  • Följ de nya visitationsrutinerna – Se skyltar och fråga personal.
  • Var på plats 45 minuter innan matchstart – Det finns massor att göra inne på arenaområdet.
  • Följ anvisningarna på er biljett vilken entré du skall gå in igenom – det underlättar.

Vi ses på lördag – köp dina biljetter till matchen mot AIK via länken HÄR