Hugo Fagerberg och Johan Persson Åhstedt lånas ut

,

Hugo Fagerberg och Johan Persson Åhstedt kommer lånas ut till Nosaby IF (Fagerberg) och Hässleholms IF (Persson Åhstedt), där spelarna kommer att växla träning med Mjällby AIFs A-trupp och i sina respektive lag. Detta innebär att spelarna får värdefull speltid för sin utveckling och samarbetsavtalet gör att spelarna kan även spela matcher med Mjällby AIF.

  • Det är två spelare som kontinuerligt har tränat med vår seniortrupp och därmed fått en stor erfarenhet och tagit utvecklande steg som fotbollsspelare. Men det är också två spelare som befinner sig i en ålder där de är i behov av kontinuerlig speltid. Ett samarbete med både Nosaby IF och Hässleholms IF är positivt både för spelarna men även för klubbarnas framtida samarbete, kommenterar Hasse Larsson.