Tack för 51 år i Mjällby AIF, Mats Mattsson.

Mats Mattsson har varit engagerad i Mjällby AIF sedan 1973. Till en början på ideell basis men sedan 2011 som anställd i Mjällby AIF. Mats har nu tagit beslutet, som 75-åring, att välkomna pensionslivet och avslutar därmed sin anställning i Mjällby AIF i april.

Mats insatser i Mjällby AIF har varit starkt bidragande i att föreningen är där man är idag. Mats har varit en del av Mjällby AIF under lång tid och både fått arbeta i medvind, och arbetat hårt när föreningen mått sämre.

Senaste åren har Mats varit ansvarig för bland annat föreningens kansli med ett stort engagemang och arbete kring biljettförsäljning till matcherna, administration av både nationella och internationella spelartransfers, bokning av ideell personal kring hemmamatcherna samt föreningens lotteriverksamhet.

Mats har även varit med i styrelsen i över 30 år i två olika omgångar.

Mjällby AIF tackar Mats Mattsson för sina enorma insatser i föreningen, hälsar alltid Mats välkommen till Strandvallen och önskar Mats ett härligt pensionsliv tillsammans med hustrun Lottie, barn och barnbarn.

Mats Mattsson kommentar:

  • Jag är oerhört tacksam över att få varit delaktig i denna fina förening i hela mitt vuxna liv. Kommer givetvis sakna den dagliga kontakten med arbetskamrater, spelare och ledare. Men, allt som har en början har också ett slut.