Anders Torstensson inför kvartsfinalen i Svenska Cupen mot AIK på Strandvallen

,

Segrare i gruppen efter matchen mot Hammarby. Nu väntar en kvartsfinal i Svenska Cupen – hur har veckan och förberedelserna sett ut?

Veckan har varit ganska intensiv för oss ledare med nya förberedelser inför kvartsfinalen. För spelarna har det varit lugnare med lugn träning onsdag och taktiska pass torsdag och fredag. Två av passen på en utmärkt D.-plan (gräs)

AIK spelade lika mot Kalmar och tog sig vidare – vad blir viktigt att tänka på när AIK kommer på besök?

AIK är en storklubb med skickliga spelare på alla positioner. De är svåra att få hål på, farliga i sitt inläggsspel och väldigt vassa i sina kontringar. Dessutom har de en spets i Saletros fot på fasta situationer.

Matchen kommer spelas på A-plan. Hur känns det att få spela på riktigt gräs såhär tidigt på säsongen?

Vi är tack och lov en av få klubbar i Sverige som kan bjuda på en spelbar gräsplan så här tidigt på året. Det är alltid en oerhört skön känsla att kunna träna och spela på gräs efter försäsongen på konstgräs.

Vad kan publiken som kommer till Strandvallen förvänta sig av matchen?

Intensitet, stämning och förhoppningsvis firande av ytterligare avancemang i cupen.