Guðmundur Baldvin Nökkvason lånas ut till isländska Sjarnan Garðabær

,

Mjällby AIF och isländska Sjarnan Garðabær är överens om en utlåning av mittfältaren Guðmundur Baldvin Nökkvason.

Den lovande isländska mittfältaren som anslöt till Mjällby AIF från Sjarnan Garðabær sommaren 2023 kommer spela för sin moderklubb i isländska högstaligan hela säsongen 2024, med möjlighet att bli återtillkallad till sommaren. 19-åringen har gjort ett mål och spelat åtta tävlingsmatcher i den gulsvarta tröjan.

  • ”Gummi” är en spelare vi tror väldigt mycket på och som förra säsongen fick många matcher i Allsvenskan, trots endast 19 år fyllda. Vi ser nu en väldigt hög konkurrens på hans position och gör bedömningen att han mår bra av att spela regelbunden seniorfotboll i en bra miljö som han känner till sedan innan. Kommenterar sportchef Hasse Larsson