Mjällby AIF välkomnar Selma Ernestrand

Mjällby AIF välkomnar Selma Ernestrand till föreningen. Selma kommer att arbeta som marknadskoordinator inom event och ersätter nuvarande marknadskoordinator Klara Borstam under hennes föräldraledighet.

Selma har en bakgrund inom film- och TV-produktion med spetsinriktning inom sport. I sin roll i Mjällby AIF kommer Selma framförallt att jobba med CSR-projekt och matchevenemang.

Kommentar Selma Ernestrand:

  • Det ska bli mycket spännande att komma in i rollen och påbörja arbetet här på Strandvallen. Jag har under lång tid sett vilken fantastisk förening som Mjällby AIF är, både ute i samhället och den sportsliga prestationen.

Kommentar Jacob Lennartsson:

  • Vi önskar först och främst Klara en fantastisk mammaledighet. Hon har gjort ett otroligt arbete under säsongen och kommer självklart vara saknad. Men vi är också väldigt nöjda över att Selma blir en del av Mjällby AIF. Hon har imponerat med sin entusiasm och driv och kommer passa väldigt bra in i teamet direkt.