Välkommen till Mjällby AIF, Abdoulie Manneh

,

Mjällby AIF hälsar forwarden Abdoulie Manneh välkommen till föreningen. Abdoulie har skrivit på ett kontrakt till och med säsongen 2027.

Förra veckan kunde MAIF berätta att 19-årige Abdoulie Manneh var en av tre provspelare som testade med föreningen tills vidare. Forwarden, som närmast kommer från spel i högstaligan i Gambia och laget Wallidan FC, deltog även i matchen mot B93 där han blev målskytt.

Efter en vecka i Mjällby AIF är forwarden och MAIF överens om ett fyraårskontrakt. Manneh, som redan är i full träning med laget, kommer följa med laget till träningslägret i Spanien och är tillgänglig för matchspel.

Eftersom Manneh stod under avtal med sin nuvarande klubb är Mjällby AIF och Wallidan FC överens om en övergångssumma. Manneh kontrakt med Mjällby AIF gäller till och med säsongen 2027.

  • En spelare som vi egentligen endast testade utifrån att vi fått skarpa rekommendationer från, av oss, högt värderade källor. Manneh har imponerat under den veckan han varit hos oss. Det är en forward som besitter en hög hastighet och en vilja att hota i djupled. Men han är även väldigt skolad i sitt presspel och har en god kunskap även i det felvända spelet. Vi skall ha förståelse för att Manneh kommer behöva acklimatisera sig för den svenska fotbollen, men det finns goda förhoppningar att Manneh kan göra avtryck redan 2024, kommenterar sportchef Hans Larsson.