Välkommen till Mjällby AIF, Monika Axelsson

Mjällby AIF välkomnar Monika Axelsson till föreningen. Monika kommer bli Mjällby AIF:s nya ekonom och ha ett helhetsansvar över föreningens löpande ekonomi.

Monika har flerårig erfarenhet från bank- och företagsbranschen i liknande tjänster och tillträder sin roll i Mjällby AIF i april.

Monika kommer arbete 70 % i Mjällby AIF med ansvar för den löpande ekonomiska uppföljningen. Andreas Emanuelsson är kvar på sin delade tjänst ekonomi och ungdomsansvarig och kommer ansvara för HR- och personalärende.

Kommentar Monika Axelsson:

  • Det ska bli väldigt roligt och spännande att få börja jobba i Mjällby AIF.
    Jag har varit mycket på Strandvallen, först som fotbollsmamma och sen som ”vanlig” supporter, så jag vet att stämningen är fin och att alla jobbar mot samma mål. 

Kommentar Jacob Lennartsson, klubbchef.

  • Vi är en förening som ständigt vill förbättras, men vi behöver göra det i en lagom takt. Att utöka bemanningen på ekonomisidan är fullt rimligt och nödvändigt när Mjällby AIF växer.
    Monika har visat en fantastisk optimism och glädje att få arbete för föreningen och vi vet sedan goda referenser och i rekryteringsprocessen att Monika är otroligt kompetent inom de område hon kommer vara ansvarig för. Vi ser fram emot att få Monika som kollega under 2024.