Mjällby AIF testar tre spelare kommande veckor

,

Mjällby AIF kommer de närmaste veckorna att testa tre spelare i sin verksamhet. Det rör sig om spelarna Evripidou Kontantinos, Abdoulie Manneh samt Oscar Linnér.

Evripidou Konstantinos är en ung spelare född 2005 som tillhör den holländska klubben PSV Eindhoven. ”Evri” är en central fältare som tillhör klubbens P19-lag.

Abdoulie Manneh är en 19-årig forward från Gambia där han representerar Wallidan FC och spelat seniorfotboll i den inhemska ligan.

Oscar Linnér är ett mer bekant ansikte då målvakten representerat AIK, GIF Sundsvall och IF Brommapojkarna. Den 26-åriga målvakten har senaste tiden provtränat i USA, med bland annat klubben Orlando City SC.

  • ”Evri” och Manneh är två unga spelare som vi sett på film och fått rekommendationer och starka referenser på. Vi vill se dem i vår verksamhet för att utvärdera de lite närmare och utfallet kan bli både på kort och lång sikt. I Oscars fall så gavs möjligheten att testa honom i vår miljö och när vi har en situation där Noel är skadad en period framöver så passade det bra, kommenterar sportchef Hasse Larsson.