Yusuf Abdulazeez lånas ut till Varberg BoIS

,

Mjällby AIF och superettanklubben Varberg BoIS är överens om en utlåning av anfallaren Yusuf Abdulazeez. Sommaren 2023 blev Yusuf utlånad till Tobias Linderoths Skövde AIK som då låg under nedflyttningsstrecket i Superettan. Han stod för sju mål och tre assist på 15 matcher och hjälpte säkra ett nytt Superettan-kontrakt åt Skövde AIK.

Yusuf Abdulazeez anslöt till Mjällby AIF i september 2022 från den nigerianska klubben Gombe United FC och skrev på ett kontrakt till och med 2025.

Vi i Mjällby AIF har tillsammans med Varberg BoIS kommit överens om att låna ut Yusuf över säsongen 2024. Det var Yusufs önskan att få fortsätta ha Tobias Linderoth som coach, och vår önskan är att Yusuf får bra med speltid och fortsätter utvecklas. Vi önskar både Yusuf och Varberg lycka till i årets Superettan.” Kommenterar sportchef Hasse Larsson