Välkommen till Mjällby AIF, Filip Lundgårdh.

,

Mjällby AIF hälsar Filip Lundgårdh välkommen till Mjällby AIF. Filip kommer från och med mitten av februari anställas som ansvarig fysioterapeut för föreningens seniorlag. Filip kommer närmaste från ett liknande uppdrag i Trelleborgs FF.

– Jag är väldigt glad och tacksam för att skriva på för Mjällby AIF. Jag har under flera år imponerats och inspirerats av det fantastiska arbete som har gjorts för att etablera föreningen i Allsvenskan. Det skall bli väldigt kul att träffa alla spelare och ledare och jag kan inte vänta med att börja jobba, kommenterar Filip.

– Vi ser det som en väldigt bra rekrytering till vår redan starka ledarstab. Amanda har gjort ett väldigt bra arbete i föreningen och därför känns det bra att kunna välkomna en duktig ersättare i Filip. Filip har ett starkt CV och väldigt goda referenser och vi hälsar honom varmt välkommen till MAIF, kommenterar sportchef Hasse Larsson.

Mjällby AIF vill samtidigt rikta ett stort tack till Amanda Nilsson som inte fortsätter i rollen. Amanda har varit en viktig del senaste säsongerna med sin stora kompetens. Amanda arbetar i Mjällby AIF till och med februari 2024.