Mjällby AIF P17 förlorar mot Djurgårdens IF på Strandvallen

,

Idag spelade Mjällby AIF P17 returmötet i semifinalen mot Djurgårdens IF på Strandvallen (D-Plan) som tyvärr slutade med en 3-0 förlust.

Två spelmässigt jämna matcher där DIF går segrande ur semifinalen med totalt 5-1. Djurgården kommer till Strandvallen med ett väldigt cyniskt spelsätt där varenda boll går upp mot deras anfallare. Vi börjar matchen med att hantera detta väldigt bra och för spelet totalt första 30 minuterna, där vi skapar ett par väldigt farliga chanser och upp mot 10 hörnor. Men saknar skärpan för att sätta dit bollen. I den 42 minuten skapar DIF sin första hörna och lyckas sätta dit bollen till 0-1. Andra halvlek kommer vi inte riktigt upp i nivå som vi vill men trycker på framåt utan resultat och DIF kan kontra in både 0-2 och 0-3.

Vi är väldigt nöjda med truppens prestationer under hela säsongen. Där de gjort väldigt mycket otroligt bra, och nu ska de ta med sig detta och fortsätta sin utveckling i P19.” Kommenterar tränaren David Smiding.