Totalt väskförbud till matchen mot Brommapojkarna!

Myndigheterna har beslutat att det skall råda totalt väskförbud för besökarna till större evenemang och festivaler, detta utifrån det rådande läget i samhället och att terrornivån ligger på nivå fyra. Dessa regeländringar kommer inkludera söndagens hemmamatch mot IF Brommapojkarna. 

Följande gäller:

  • Beslutet gäller större evenemang och festivaler från och med nu och tills vidare – det vill säga hemmamatchen mot BP berörs.
  • Inga väskor är tillåtna, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta.
  • Beslutet gäller besökare på arenan, inte arbetande personal.
  • Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen/allmänna sammankomsten. Väskor som omfattas av detta undantag kommer att kollas igenom av arenapersonal innan det tas in på arenaområdet.
  • Det är ett beslut som myndigheterna har tagit, och något som vi kommer förhålla oss till. Vi har stor förståelse för att detta kommer skapa utmaningar för besökarna när de besöker vår hemmamatch på söndag, men vi ber alla respekterar myndigheternas regler, kommenterar klubbchef Jacob Lennartsson.

Läs mer om beslutet på polisens hemsida via länken HÄR.