Alexander Lundin förlänger sitt kontrakt med Mjällby AIF

,

Den 31-årige målvakten Alexander Lundin har signerat ett nytt treårskontrakt med Mjällby AIF.

Alexander Lundin har än så länge spelat tre matcher från start och gjort ett inhopp under den nuvarande allsvenska säsongen 2023.

Innan han lämnade efter säsongen 2014 för spel i Falkenbergs FF, har Lundin tidigare spelat för Mjällby AIF. Då blev det fyra matcher i den gulsvarta tröjan under den sejouren. Utöver Falkenbergs FF så har det även blivit spel i Västerås SK, Akropolis IF och IF Brommapojkarna.

Lundin återvände till Mjällby AIF i vintras och skrev då på ett kontrakt fram till den 15:e juli 2023, och förlängde även det kontraktet till slutet av året. Nu har han återigen förlängt sitt kontrakt som sträcker sig till och med 2026.

”Alexander har ju sin fostran i ungdomsåren i Mjällby. Han var bra redan då, men det var kul att se hur mycket han hade utvecklats både som målvakt och människa redan när han kom tillbaka till Mjällby i vintras. Han har under säsongen visat att han inte bara är en bra målvakt och människa, utan har även visat att han är oerhört ambitiös och lojal. Vi har trivts väldigt bra med Alexander och det är oerhört glädjande att han känner detsamma, och att vi kunde komma överens med en förlängning.” Kommenterar huvudtränaren Anders Torstensson