Soppluncher för pensionärer

Utanför Rektangeln upprepar tidgare års uppskattade initiativ med soppluncher för pensionärer i kommunen!

Under tre torsdagar i höst bjuder vi in till träffar på Strandvallen där det bjuds på en varm höstsoppa. Dessutom anordnas det underhållning, aktiviteter och en pratstund kring Mjällby vid varje träff.

NÄR: 26 oktober, 2 november, 9 november

TID: 12.00

VAR: Strandvallen

Vänligen notera att föranmälan krävs.
För att anmäla dig/er, maila till klara.borstam@maif.se.

__________________________________________________________________

Utanför Rektangeln är Mjällby AIFs hållbarhetsvarumärke sedan 2020 som jobbar för att Sölvesborg ska bli ett bättre och härligare ställe att bo och verka på. Utanför Rektangeln genomförs med Sölvesborg-Mjällby Sparbank som huvudpartner och i samarbete med Sölvesborgs Kommun.