Anders Torstensson inför hemmamatchen mot IFK Göteborg

,

Två bortamatcher och två raka segrar i ryggen, vad är det som har lossnat i de senaste matcherna? 

Varje match har sitt eget liv så jag tycker inte att det är något som direkt ”lossnat”. Däremot tycker jag att vi blivit bättre i värderingarna i vårt offensiva spel och dessutom tränat mycket på det och det är oerhört glädjande att se att killarna tar det med sig in i match.

IFK Göteborg har haft en komplicerad säsong, vad blir nyckeln att få tre poäng imorgon? 

Kanske mer rättvist att säga att de haft en komplicerad första halva av säsongen. Nu har de fått tillbaka både spel och självförtroende och det är ett formstarkt lag vi ställs emot på söndag. Nyckeln blir att vara fortsatt ödmjuka och att ta udden av Göteborgs styrkor vilket vi gjort bra mot både Kalmar och Norrköping.

Finns det någon specifik spelare i deras trupp vi borde hålla ett extra öga på? 

Mucolli är ju en spelare som har varit väldigt bra på sistone och legat bakom mycket av Göteborgs farligheter. Både i form av mål och assist. Men det finns – tyvärr – många andra duktiga spelare i Göteborg.

Med en vinst imorgon skulle du säga att Allsvenska kontraktet är säkrat?

Jag vet att jag är tråkig i mina svar kring detta. Men jag är även ärlig. Vår fokus ligger i att ständigt förbättra vår prestation och att förbereda laget så bra som möjligt. Gör vi det på ett bra sätt så trillar poängen in. Tabellen är intressant omgång 30. Då har vi facit.