Anders Torstensson inför bortamatchen mot IFK Norrköping

,

Imorgon är det äntligen dags för omstart i Allsvenskan efter landslagsuppehållet. Vad har ni mest fokuserat på i förberedelserna?

Det är skönt med ett kort speluppehåll då man kan fokusera mer på träningarna utan behöva förbereda sig specifikt inför match. Men nu är det dags igen och vi har haft ganska stort fokus på vårt anfallsspel.

Sist vi spelade mot IFK Norrköping förlorade vi matchen med två mål mot ett hemma på Strandvallen, där de fick två straffar med sig. Vad är viktigt att tänka på som spelare så att sånna situationer inte upprepar sig? 

Straffar strävar man ju alltid att inte få emot sig och vi har varit ganska förskonade. Anledningen till straffarna var ju mer att Norrköping är giftiga i sitt omställningsspel vilket är något vi måste vara förberedda på.

Tre viktiga poäng i senaste matchen mot Kalmar FF, Vad skall laget främst ta med sig från den matchen? 

Vi ska ta med oss ett mycket bra och uppoffrande försvarsspel och bra agerande kring målen. Men vi är inte nöjda med vår speluppbyggnad och vårt anfallsspel. Vi kan bättre!

Är truppen revanschsugen tro?

Alla vill alltid vinna alla matcher så svaret på den frågan är ja!