Anders Torstensson inför bortamatchen mot IF Elfsborg

,

Två raka segrar i ryggen, vad är det som har lossnat i de senaste matcherna?

I mina ögon är det två helt olika matcher och därmed även olika analys. Mot Varberg är vi väldigt stabila så gott som hela matchen. Offensivt är vi bra i vår speluppbyggnad och kontrar även bra. Defensivt är vi väldigt skickliga på att få bort Varbergs styrkor. En av våra mest homogena insatser under året.

Mot Malmö är det självklart en brutalt bra defensiv som ger oss utdelning. Vi gör ännu ett mål på en fast situation och får därmed matchen dit vi vill. Efter det mäktar vi inte med mycket i offensiv väg. Men den uppoffringen, disciplinen och arbetsinsatsen killarna gör defensivt är oerhört bra.

Imorgon möter vi serieledarna på Borås Arena. Vad kan vara viktigt att tänka på när det är IF Elfsborg som står för motståndet?

En oerhört tuff match men även en rolig utmaning. Elfsborg är mycket skickliga i det de gör. För oss gäller det att få stopp på deras kontringar och djupledsspel, men även vara vaksamma i inläggssituationer. Alla lag har sina svagheter – så även Elfsborg – och det gäller för vår del att komma åt de ytor och situationer som vi scoutat att de är svagare i. 

Hur har veckan och förberedelserna sett ut inför söndagens match?

Det har varit en ganska normal vecka som självklart präglas av gott humör efter vinsten mot Malmö. Efter lördagens träning åker vi mot Borås för nya insatser.