Upphållet är snart över och ni har fem genomförda träningar sedan återstarten – vad har ni fokuserat mest på?

Vi inledde dagen före midsommarafton med fystester samt en fotbollsträning där syftet mest var att komma igång igen. Sedan var spelarna lediga midsommarafton och midsommardagen för att därefter samlas på ett läger på Ronneby Brunn med tillhörande träningar. Vi har mest fokuserat på de justeringar vi vill göra i vårt arbetssätt offensivt och defensivt, och det är också samma fokus som vi kommer att ha mot i matchen mot Helsingborg

Vad kan vi förvänta oss inför träningsmatchen mot Helsingborgs IF? 

Vi kommer att skruva lite på vårt arbetssätt och mina förväntningar är att vi fullföljer de delarna på ett kvalitativt och fokuserat sätt. Förväntningarna är alltså fin fotboll och en bra prestation över 90 minuter som förhoppningsvis avslutas med en seger.

Hur ser tillgängligheten ut?

Jesper Adolfsson, Silas Nwankwo och Adam Petersson är långtidsskadade. Love Björnson är på rehablistan.