Hjälp med boende för elever (NIU)

Sölvesborgs Kommun och Furulundsskolan driver tillsammans med Mjällby AIF en Nationell Idrottsutbildning (NIU) där elever kan kombinera studier och fotbollsträning på hög nivå. Det är den enda i sitt slag i Blekinge, och det är ett 100-tal sökande varje år till 22 utbildningsplatser.

Vi har sedan många år tillbaka ett internatboende som är mycket uppskattat av elever/fotbollsspelare i centrala Sölvesborg. Tyvärr är det fullt inför skolstarten i augusti.

Furulundsskolan och Mjällby AIF söker nu alternativa boenden till fem elever i centrala delarna av Sölvesborg så allt logistiskt kan fungera med närhet till skola, tågstation och Svarta Leds Idrottsplats.

Är det någon av oss alla Sölvesborgare som har en bostad som kan passa för detta ändamål och brinner för utveckling av morgondagens elitfotbollsspelare så kontakta Patrik för mer information.

Patrik Rosengren

0766 36 57 12

patrik.rosengren@maif.se