Tillsammans städar vi stränder och smultronställen

Härliga och lata sommardagar på stranden börjar närma sig med stormsteg. Låt oss tillsammans göra ett krafttag för att undvika skräp i sanden mellan tårna i sommar. Lördagen 27/5 sluter vi samman och städar skräp på kommunens stränder och smultronställen.

Utanför Rektangeln arrangerar lördagen 27 maj en strandstädning för föreningar såväl som privatpersoner, där vi ska göra våra vackra stränder och smultronställen i Sölvesborg rena, fina och redo för sommarens alla varma och härliga dagar. Som tack kommer alla strandstädare att tilldelas en matchbiljett och grillad korv vid den allsvenska matchen mellan Mjällby AIF-Halmstad som spelas kl. 15.00 på Strandvallen samma dag.

Bakom strandstädningen står Utanför Rektangeln, som består av Mjällby AIF, Sölvesborg-Mjällby Sparbank och Sölvesborgs Kommun, i samarbete med Blekinge Arkipelag och VMAB. För att anmäla din förening, kompisgänget eller familjen till strandstädningen klicka på länken här. Sista anmälningsdag är 24/5.

Läs mer information om eventet så som tider, uppsamlingsplats och annan praktisk information inför strandstädningen här.

Tillsammans gör vi skillnad och sommarens strandhäng ännu bättre!