Välkomna till Strandvallen!

Hej alla fantastiska föreningar/ungdomslag i regionen.

Vid hemmamatchen mot Degerfors bjöd vi in ungdomslag från regionen till Strandvallen. Det blev en fantastisk respons/succé och 800 ungdomar från 40 lag fanns på plats och hejade fram spelarna till en härlig och viktig seger med 2-0.

Nu vill vi ge ännu fler ungdomslag chansen att få uppleva ”magin” på Strandvallen och bjuder därför in till ytterligare en Allsvensk fotbollsupplevelse.

Vår ambition är att uppmuntra till kontakt/samarbete över idrottsgränserna så den här gången bjuder vi därför in ungdomar även från andra idrotter än fotboll.

Söndagen den 14 Maj klockan 15:00 möter vi IK Sirius på Strandvallen. Förutom matchen blir det godisregn och många andra trevliga aktiviteter och överraskningar.

Till denna match har vi lagt undan ett antal sittplatsbiljetter som ungdomslag i regionen har möjlighet att boka utan kostnad.

Erbjudandet gäller för ungdomslag med spelare upp till och med 15 år och med ansvariga ledare.

Här har ni föreningar och era ungdomslag möjlighet att gratis bjuda era ungdomar och ledare på en grym fotbollsfest. Dessutom blir det en positiv upplevelse som skapar förebilder och drömmar i ungdomarnas idrottsutveckling.

Anmälan görs via mail till lars-inge.nilsson@maif.se, senast den 9 maj! Ange följande: Förening och lag (ålder). Antal spelare och ledare. Ansvarig kontaktperson . Namn, mailadress och mobilnummer.

Vi ber er respektera att detta erbjudande gäller för spelare och ansvariga ledare. Om ni anmäler ytterligare personer kan konsekvensen bli att andra lag kanske inte får plats.

För ytterligare information, kontakta gärna Lars-Inge Nilsson, 0766-164242 eller mail, se ovan.

Vi försöker att nå ut så brett som möjligt med detta erbjudande, men kan självklart missa några, så hjälp oss gärna att sprida informationen till ”rätt” ledare i din förening.

Vi vill att ni visar stolthet för er förening vid matchen, så kom gärna i lämpliga föreningskläder.

Välkomna till Strandvallen! Tillsammans skapar vi en fantastisk fotbollsupplevelse.